Fet a casa

Cuinem per a tu,
perquè gaudeixis dels teus migdies
i de les petites pauses

Traslladem la cuina de MENU&MENU a la teva organització si disposes d’instal·lacions pròpies i de menjador d’empresa. Volem avançar amb tu cap a una proposta gastronòmica bona, saludable i sostenible, oferint un servei de restauració a la teva organització que ens faci sentir orgullosos. I ho fem amb la passió de qui s’il·lusiona amb els projectes des del primer dia. I, alhora, amb l’experiència de més de 50 anys en restauració.

 

Per aconseguir-ho disposem dels millors ingredients. Imprescindible comptar amb la creativitat de l’equip. Amb l’empenta de qui coneix molt bé l’ofici. Amb el compromís de ser responsables amb la societat.

Sobretot, per adaptar-nos a tu, comptem amb la il·lusió de saber què i com t’agrada menjar per oferir el millor de nosaltres. El nostre equip s’encarregarà de escoltar-te, de definir la proposta gastronòmica amb tu, d’assessorar-te en tot moment i, un cop concretat el projecte, de preparar els plats en el mateix edifici on treballes i servir els plats acabats d’elaborar.

menu&menu
Cerdanyola

Situat al Parc Tecnològic de Vallès, compta amb dues àmplies sales i un parell de terrasses a l'aire lliure en un entorn tranquil, ideal per carregar piles a la pausa de el cafè o de l'migdia.

menu&brasa
Rubí

En plena zona de negocis de Rubí, amb una agradable terrassa ideal per menjar a l'aire lliure i una cuina casolana amb especialitats a el forn de brasa Josper.

menu&esdeveniments

Tria una proposta original per el teu acte d'empresa i deixa't assessorar pel nostre equip. Sempre solucions innovadores que personalitzem si contactes amb nosaltres.

menu&empresa

Traslladem la nostra cuina a la teva organització si disposes d'instal·lacions pròpies i de menjador d'empresa. Un servei de restauració a la teva empresa.

menu&corner

Cada dia ens traslladem a la teva empresa per dur-te els plats menu&menu. Fes un cop d’ull al corner i escull el menú que t’inspiri el moment.

menu&menu

La nostra fórmula

Fresc

És el denominador comú de tots els nostres ingredients: verdura, fruita, carn, peix … Sempre cuinem amb els aliments més frescos de mercat.

Pròxim

Elaborem els menús amb ingredients de proximitat. Confiem en productors de Parc Agrari del Baix Llobregat, de comarques vallesanes i pirinenques.

Fet a casa

Els plats són de recepta pròpia, casolans i deliciosos, amb un repertori de postres d’elaboració pròpia.

Compromís

Oferim iogurts de projectes d’economia social i seleccionem a proveïdors socialment responsables.

Eco-friendly

Fem servir packaging 100% compostable en serveis per a esdeveniments. Amb la resta, promovem una gestió responsable dels residus.

Descarrega’t l’app MENU&MENU

i gaudeix d’avantatges especials.