Fet a casa

Cuinem per a tu,
perquè gaudeixis dels teus migdies
i de les petites pauses

Portem tota l’essència de MENU & MENU en format corner a empreses i diferents tipus d’establiments.

 

  • Flexibles per adaptar-se a diferents tipus d’establiments i espais coberts de diferent grandària.
  • Proveïts d’una gamma d’equipament que permet oferir el servei de cafeteria i els plats menu &menu en locals que no disposin de sortida de fums.
  • Personalitzats a la mida de cada projecte menu&corner, amb una carta de plats i una selecció de productes llestos per emportar i degustar.
  • Dissenyat per oferir un servei menu&menu fàcil, ràpid i pràctic, que s’adapta a el ritme de l’entorn.

menu&menu
Cerdanyola

Situat al Parc Tecnològic de Vallès, compta amb dues àmplies sales i un parell de terrasses a l'aire lliure en un entorn tranquil, ideal per carregar piles a la pausa de el cafè o de l'migdia.

menu&brasa
Rubí

En plena zona de negocis de Rubí, amb una agradable terrassa ideal per menjar a l'aire lliure i una cuina casolana amb especialitats a el forn de brasa Josper.

menu&esdeveniments

Tria una proposta original per el teu acte d'empresa i deixa't assessorar pel nostre equip. Sempre solucions innovadores que personalitzem si contactes amb nosaltres.

menu&empresa

Traslladem la nostra cuina a la teva organització si disposes d'instal·lacions pròpies i de menjador d'empresa. Un servei de restauració a la teva empresa.

menu&corner

Cada dia ens traslladem a la teva empresa per dur-te els plats menu&menu. Fes un cop d’ull al corner i escull el menú que t’inspiri el moment.

Descarrega’t l’app MENU&MENU

i gaudeix d’avantatges especials.