Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, un aperitiu davant del mar

Sense categoria

Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, un aperitiu davant del mar

Una de les fórmules que escullen més sovint els nostres clients és la d’un àpat saludable a peu dret, amb racions petits, les que es coneixen com a finger food. És una opció recomanable per a presentacions informals i permet que els convidats puguin relacionar-se entre si, moure’s per tot l’espai i escollir allò que més els agradi.

La presentació és en format petit, com si fos un aperitiu. Amb un servei de cambrers podem oferir noves propostes en calent a mida que avança el dinar, recollir plats o gots buits, atendre els convidats.

Vam tenir l’ocasió de servir els nostres invents a la terrassa del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, davant del Mediterrani. Gaspatxo de remolatxa, xips de verdures, assortiment d’amanides com la de formatge de cabra o la tomàquet i mozzarella, les veggie coques, la truita de patates cuita al forn de llenya o el nostre clàssic pollastre amb samfaina. Un de les postres que solem oferir per cloure un àpat de networking és el de pinya, llima &mel, lleuger i refrescant alhora.