
Sense categoria
Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, un aperitiu davant del mar
Una de les fórmules que escullen més sovint els nostres clients és la d’un àpat saludable a peu dret, amb racions petits, les que es coneixen com a finger food. És una opció recomanable per a presentacions informals i permet que els convidats puguin relacionar-se entre si, moure’s per tot l’espai i escollir allò que més els agradi.
La presentació és en format petit, com si fos un aperitiu. Amb un servei de cambrers podem oferir noves propostes en calent a mida que avança el dinar, recollir plats o gots buits, atendre els convidats.
Vam tenir l’ocasió de servir els nostres invents a la terrassa del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona, davant del Mediterrani. Gaspatxo de remolatxa, xips de verdures, assortiment d’amanides com la de formatge de cabra o la tomàquet i mozzarella, les veggie coques, la truita de patates cuita al forn de llenya o el nostre clàssic pollastre amb samfaina. Un de les postres que solem oferir per cloure un àpat de networking és el de pinya, llima &mel, lleuger i refrescant alhora.