MENU & MENU és un projecte de restauració singular que cuina per a tu ¡, perquè gaudeixis de nou dels migdies i les petites pauses. Per oferir-te un servei personalitzat i proper, comptem amb un equip excel·lent que estarà encantat de fer-te sentir com a casa.
Els restaurants MENU&MENU es caracteritzen per comptar amb espais moderns amb un disseny pensat per a menjar de manera confortable i oferir plats casolans elaborats amb aliments frescos de qualitat. En els dos establiments MENU & MENU, que compten amb elaboració i acabat dels plats a la vista de client, disposem tant d’acollidores zones d’interior com d’àmplies terrasses per viure els migdies a l’aire lliure en qualsevol època de l’any.
Les nostres propostes de menús s’inspiren en la cuina de mercat a base de bon producte cuinat de manera tradicional i seguint la base de la dieta mediterrània. A la carta de plats de migdia destaca l’oferta variada de receptes saludables per cuidar-te, delicioses amanides i especialitats a la brasa.
A més de la degustació de menú en els propis restaurants, podem oferir-te els plats de la carta a través del servei de take away, amb una àmplia varietat de propostes, assortiment d’esmorzars i cafeteria.
Els més de 50 anys de trajectòria en la restauració ens arrelen a la tradició, als plats casolans de tota la vida. La professionalitat del nostre equip i l’esperit d’innovació ens porta a reinventar-nos i a buscar solucions que et facin la vida més fàcil. Ens agrada estar atents a tot el que ens compteu per avançar junts cap a un MENU & MENU nou cada dia, amb un servei càlid i dinàmic alhora.
La nostra història es va iniciar a la localitat barcelonina de Sant Cugat amb un senzill bar de menjars, el Compostela. Obert el 1968, molt aviat es va convertir en punt de trobada i tot un referent en els anys 70 gràcies als plats de Maribel i a l’esperit emprenedor de Pepe. El nom, triat en homenatge a les arrels gallegues d’aquesta firma familiar, és l’origen tant de Campos Estela, la marca des de la qual oferim servei d’integral de menjador en escoles i residències de gent gran, com del projecte MENU&MENU, amb el qual oferim els nostres serveis a empreses i clients particulars.
Després d’una llarga trajectòria, seguim amb la mateixa il·lusió del primer dia. Amb la segona generació al capdavant dels projectes de restauració i un equip de professionals que transmeten il·lusió per la seva feina, seguim avançant en el projecte cap a uns restaurants més bons, saludables i sostenibles a través del contacte diari amb tots vosaltres.
És el denominador comú de tots els nostres ingredients: verdura, fruita, carn, peix … Sempre cuinem amb els aliments més frescos de mercat.
Elaborem els menús amb ingredients de proximitat. Confiem en productors de Parc Agrari del Baix Llobregat, de comarques vallesanes i pirinenques.
Els plats són de recepta pròpia, casolans i deliciosos, amb un repertori de postres d’elaboració pròpia.
Oferim iogurts de projectes d’economia social i seleccionem a proveïdors socialment responsables.
Fem servir packaging 100% compostable en serveis per a esdeveniments. Amb la resta, promovem una gestió responsable dels residus.
Situat al Parc Tecnològic de Vallès, compta amb dues àmplies sales i un parell de terrasses a l'aire lliure en un entorn tranquil, ideal per carregar piles a la pausa de el cafè o de l'migdia.
En plena zona de negocis de Rubí, amb una agradable terrassa ideal per menjar a l'aire lliure i una cuina casolana amb especialitats a el forn de brasa Josper.
Tria una proposta original per el teu acte d'empresa i deixa't assessorar pel nostre equip. Sempre solucions innovadores que personalitzem si contactes amb nosaltres.
Traslladem la nostra cuina a la teva organització si disposes d'instal·lacions pròpies i de menjador d'empresa. Un servei de restauració a la teva empresa.
Cada dia ens traslladem a la teva empresa per dur-te els plats menu&menu. Fes un cop d’ull al corner i escull el menú que t’inspiri el moment.